A Dow 0,6, az S&P 500 1,2, a Nasdaq pedig 2,5 százalékos pluszban van - utóbbin érződik legjobban az Apple hatása, amely valóságos szárnyallásba kezdett a rekordprofit után, 9,1 százalékkal újra 610 dollár feletti szintre ért az almapapír. Pedig három éve nem volt ilyen rossz a tartós fogyasztási cikkek rendelésállománya, a várt 2 százalékos emelkedés helyett több, mint 4 százalékkal zuhant az adat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!