Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Amíg a reggeli órákban még felfelé kapaszkodott a BUX az év utolsó kereskedési napján, addig délre már 0 körüli értéket látunk. A nagyobb papírok közül a Magyar Telekom (0,55 százalék) és a Richter (0,78 százalék) pluszban tartotta magát, miközben a OTP immár 0,31, a Mol pedig 0,65 százalékos veszteségeket produkált. A kisebb papírok közül érdemes kiemelni az E-Star 9 százalék feletti jó teljesítményét, ahogy a Kulcs-Soft 13,6 százalékos esése is szót érdemel.

A forgalom meglehetősen alacsony, valamivel több mint egy milliárd forint, melynek közel a felét, egész pontosan 554 millió forintot a bankóriás részvényei tettek ki. Őt a Pannenergy követi 396 millióval, majd a Mol következik 210 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!