Vége az OTP-esésnek?

Félidőben kisebb gyengülést mutat a BUX, az OTP is megfordult napon belül és már fölfelé kapaszkodik.
NAPI, 2011. november 7. hétfő, 13:45
Fotó: Napi.hu

A BUX index vesztesége csökkent  a kereskedés félidejére: már csak fél százalékos mínuszban, 16693 ponton áll a mutató. A vezető papírok közül az OTP 20 forintos csökkenéssel 3205 forinton áll, ami már egy napon belüli emelkedés eredménye, hiszen délelőtt 3116 forinton is járt a bankpapír.

A Mol száz forintos mínuszban 16 ezer forinton tartózkodik, a Richter 130 forinttal 35280-ra esett. A Magyar Telekom részvényei 2 forinttal 518-ra jöttek le.

A piaci forgalmi adatok csalókák: néhány nagy átkötés torzítja a számokat, amelyeket piaci szereplők az államhoz került magán-nyugdíjpézztári vagyon átcsoportosításával magyaráznak.

A Rába részvényeivel egyelőre továbbra sem lehet kereskedni, a társaság délelőtt jelentette be, hogy az állam 815 forinton ajánlatot tett a részvényekre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK