Végelszámolják a TVK-leányt

A TVK Rt. érdekeltségébe tartozó nem teljes körűen konszolidált leányvállalatának megszüntetése érdekében a Chemopetrol Termelő és Kereskedelmi Kft.-vel szemben a végelszámolási eljárás megindult.
NAPI Online, 2005. május 10. kedd, 12:23
Fotó:

A Chemopetrol Kft. tevékenységét a TVK Rt. teljeskörűen átveszi, és mivel azt hatékonyabban kívánja a jövőben ellátni, az önálló cég további működtetése már nem indokolt - fogalmaz a TVK közleménye.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK