A nyitás után másfél órával a Richter árfolyama 125 forinttal 20475 forintra csökkent, igaz, az Egis 50 forinttal 9000 forintra drágult. A többi vezető papír is lejjebb került, a Matáv 3 forinttal, míg a Mol 10 forinttal marad el tegnapi záróértékétől. Az OTP kurzusa 18 forinttal 4030 forintra csökkent. Mindennek eredményeként a BUX meredek lejtőre került, 11 óra előtt tegnapi záróértékétől 17 ponttal elmaradva 11 177 ponton áll, holott korábban ennél 100 ponttal magasabban tetőzött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!