Emellett az ásványrészvények is erőre kaptak Londonban, miután a brazil Cia Vale do Rio Doce bejelentette: 79 százalékkal növeli a német ThyssenKruppnak szállított vasérc árát. Utóbbi cég részvényén nyomot hagyott a brazil cég döntése: részvényei 0,7 százalékot veszítettek értékükből. A frankfurti DAX 0,6, a londoni FTSE 0,4 százalékkal, a páriszi CAC 0,3 százalékkal drágult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!