Végtelen unalom a forintpiacon

Ma remekül működött a kereskedelmi rendszer, de minek - utalt a forintpiacon tegnap bekövtekezett hibára és a mai nap eseménytelenségére Kolba Miklós, az ING szakértője.
Csernátony Csaba, 2005. július 28. csütörtök, 16:03
Fotó:

Tegnap ugyanis a magyar bankközi devizapiac kereskedési rendszerének jelentős része nem működött technikai problémákból kifolyólag, így a befektetők jelentős része nem volt jelen a piacon. Ma minden rendben volt, ennek ellenére forgalom a nullával volt egyenlő. Az euró jegyzése a nyitás utáni szinten maradt, vagyis 245,00/20 körül mozgott. A dollárkurzus a tegnapi 203,60 körüli szintről 1 forinttal lejjeb került, miután az euró a nemzetközi piacokon erősödött a zöldhasúval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK