Végül elromlott a hangulat

Alacsony forgalom mellett fél százalékkal esett a BUX, a pesti tőzsde irányadó mutatója 17 970 ponton állt a piac zárásakor.
NAPI, 2013. április 18. csütörtök, 17:21
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények a Mol kivételével gyengültek: az OTP 0,8, a Richter 1,9, a Telekom 1,2 százalékkal lett olcsóbb. Az olajipari részvény - feltehetőleg részben annak is köszönhetően, hogy megállt az olajárak esése - 1,3 százalékkal drágulni tudott. A forgalom rendíkvül alacsony volt, nem érte el az 5 milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK