Vegyél Molt, meg sok mást is (Erste)

Az eddigi tartásról felhalmozásra minősítette fel a Mol részvényeit az Erste és célárat is emelt. Van olyan olajcég, amit jobban kedvel a magyarnál.
NAPI, 2010. szeptember 30. csütörtök, 13:54
Fotó:

Az eddigi 18 500 forintról 24 400 forintra emelte Mol részvényekre vonatkozó célárát az Erste, s a tartás minősítést felhalmozásra változtatták az új régiós szektorelemzésükben. A bank elemzői a legnagyobb felértékelődési potenciált a régiós szektortársak körében az OMV és az INA részvényekben látják. Az INA 1600 kuna körüli árfolyamával szemben szerintük 2200 kunát is megérhet, míg az OMV részvényeinek értékét 39 euróra teszik szemben a 27 euró körüli piaci értékkel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK