A nyitás után fél órával a Dow Jones ipari átlag 0,2 százalékos többletnél tartott, miközben a Nasdaq Composite és az S&P-500 0,1 százalékra mérsékelte hátrányát. A gyengülésben a kereskedés legelején a légitársaságok és - a vártnál gyengébb Citi-eredmény nyomán - a bankpapírok jártak az élen, miközben az aranyszektor és a kiskereskedelmi ágazat a nyertesek közé iratkozott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!