Az euró jegyzése 313,83 forintnál mozgott, miután megjárta a 313, 29 és 313,87 forintos sávot. Ez a keddi késő délutáni szintekhez képest minimális gyengülést jelent. A dollárral szemben délelőtt 10 óra körül erősödésnek indult a magyar deviza, fél 12 körül 281,23 forintot kellett adni a zöldhasúért. A svájci frank kisebb kimozdulások után a keddi késő délutáni szintje körül mozgott, az alpesi deviza egysége 283,52 forintot ért. Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, a devizapár kurzusa 1,1161-nél járt a keddi 1,1130-as szinthez képest.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!