A főbb tőzsdeindexek közül a Nikkei 225 0,47 százalékos mínusszal zárt, a Shanghai Composite 0,7, az ausztrál ASX pedig 0,04 százalékot esett, míg a Hang Seng 1, a koreai KOSPI 0,11, míg az indiai Sensex 0,25 százalékot emelkedett. Japánban főleg a nagy exportőröket büntették a befektetők, amit egy elemzői felminősítést követően ellensúlyozott valamennyire a tengeri szállítmányozó cégek emelkedése. Mindenesetre a január vége óta tartó visszahívási-botrányban piaci kapitalizációjából 30 milliárd dollárt vesztő Toyotára időközben már bűnügyi vizsgálat vár az Egyesült Államokban, amelynek parlamenti vizsgálóbizottsága előtt Akio Toyoda is tanúskodni fog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!