A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,03 százalék emelkedéssel, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,02 százalék emelkedéssel kezdte a hétfői kereskedést.

Londonban 0,06 százalék csökkenéssel indult a kereskedésnek az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,06 százalékkal emelkedett, a párizsi CAC-40 index 0,03 százalékkal csökkent. Madridban 0,36 százalékkal magasabban, Milánóban 0,14 százalékkal alacsonyabban kezdett a tőzsdeindex.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!