Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A forint szerda esti árfolyamán 0,21 százalékkal állt erősebben az euróval és 0,17 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest. A dollárral szemben a forint 0,27 százalékkal gyengült – írja az MTI.

A dollár erősödött szerdán a főbb devizákkal szemben a váratlanul magas amerikai inflációs adatok miatt, ami előre vetítette a dollárkamatok megemelésének a lehetőségét. A vezető devizákkal szemben kalkulált dollár-index az előző nap elért tíz heti mélypontról 0,70 százalékkal 90,77 pontra emelkedett estére.

Az eurót este hét órakor 357,56 forinton jegyezték a kora reggeli 358,33 forint után, a svájci frank jegyzése 325,96 forintra csökkent 326,50 forintról, a dolláré pedig 295,47 forintról 296,26 forintra emelkedett.

A hónap eleji árfolyamához képest a forint szerda este 0,7 százalékkal állt erősebben az euróval, 1,1 százalékkal erősebben a dollárral és 0,5 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. Az év eleje óta az euróval szemben 1,4 százalékos, a dollárral szemben 0,2 százalékos, a svájci frankkal szemben 2,8 százalékos nyereséget tart a forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!