Vegyes nappal zárult a hét

Vegyesen zártak, de a csütörtöki zárószint közelében maradtak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók. A tengerentúlon is vegyes zárás volt kilátásban a kereskedés vége előtt másfél órával.
Napi.hu, 2016. október 21. péntek, 20:36
Fotó: Napi.hu

Az FTSE-100 és a CAC-40 0,1 százalékot esett pénteken, míg a DAX ugyanilyen mértékben emelkedett. A periféria indexei közül a milánói FTSE MIB 0,2, a madridi IBEX-35 0,4 százalékot erősödött. A Stoxx Europe 600 indexe stagnált.

Európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 4 cent emelkedéssel 51,42 dolláron állt.

A tengerentúlon is vegyesen teljesítettek a fő mutatók. Az európai tőzsdezárást követően - közép-európai idő szerint este fél 9 körül - a DJIA 0,1 százalékos mínuszban állt az S&P az előző napi záróértékén stagnált, a Nasdaq pedig 0,2 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK