Az eurót délelőtt 11 óra után néhány perccel 310 forint közelében jegyezték, azaz a szerdai késő délutáni szint közelében ingadozott az árfolyam. A dollárral szemben minimális gyengülést mutatott, 281,50 forintnál mozgott a jegyzés. A svájci frankkal szemben viszont erősödött a hazai fizetőeszköz, 284,12 forintot kellett adni az alpesi devizáért. Az euró/dollár kurzusa szintén visszatért a szerda késő délutáni szinthez, 1,1015 dolláron jegyezték az eurót.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!