A Footsie-t főként a bankrészvények húzták fel, a DAX-nak a Bayer profitfigyelmeztetése adott nagy pofont, míg a CAC-40-t jórészt a távközlési papírok rántották le. Párizsban az 1998 októbere óta nem látott szintre zuhanó France Télécom volt a nagy vesztes, miután újra felerősödtek a cég érdekeltségi körébe tartozó olasz Wind 5,5 milliárd eurós hitelfelvétele körüli aggodalmak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!