Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Eséssel indították a napot a fő nyugat-európai indexek, a kép 11 óra körülre vegyessé változott. Az FTSE-100 0,1, a DAX 0,3 százalékos veszteségben állt, a CAC-40 - amely nyereségben is járt a délelőtt folyamán - a pénteki zárószintjén stagnált. A Stoxx Europe 600 szintén főleg a veszteséges zónában mozgott, 11 óra körül a pénteki szintje közelébe mozgott.

A periféria indexei közül a milánói FTSE MIB eséssel indította a napot, amit a délelőtt folyamán enyhe pluszba is fordított, ám 11 óra körülre a pénteki szintje közelébe csúszott vissza. A madridi IBEX-35 szintén mínusszal indította a napot, amit sikerült ledolgoznia és 0,2 százalékos nyereségig eljutnia. A görög tőzsde eséssel indította a napot, 11 óra után 3,7 százalékos mínuszban járt, a bankok a legnagyobb vesztesek között voltak: az Alpha Bank 7,6, a Piraeus Bank 7,8 százalékos mínuszban járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!