A nap vesztese a Hutchinson Whampoa volt, köszönhetően annak, hogy a Deutsche Telekom bejelentette, elhalasztja a hongkongi cég VoiceStream-részesedésének megvételét. A Nasdaq-esés következtében szintén olcsóbb lett a China Mobile (Hong Kong) és a legtöbb számítástechnikai cég részvénye. A dél-koreai Kospi-index ugyanakkor 0,6 százalékos nyereséggel fejezte be a hét első kereskedési napját.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!