Vegyes képet mutat Budapest

A hétfői napot a pénteki záróérték alatt kezdte a tőzsdeindex és a kereskedés első óráiban is a negatív zónában ingadozik az Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe.
NAPI, 2012. július 9. hétfő, 10:08
Fotó: Napi.hu

A BUX a piros zónában nyitott és jelenleg 0,5 százalékos veszteségben áll.

A bluechipek vegyes képet mutatnak. Az OTP 1,6 százalékos eséssel 3484 forinton forog, a Mol 16 100, az MTelekom 433 forinton stagnál, míg a Richter a reggeli gyengélkedés után erőre kapott és 0,2 százalékos drágulás után 36 590 forintot ér.

A kisebbik gyógyszeripari cég, az Egis 0,5 százalékos erősödés után 15 185 forintot ér.

Elemzők alacsony forgalom mellett eséssel számolnak a mai napra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK