Az európai részvények vegyes képet mutattak szerda reggel - írja a Marketwatch. A brit FTSE 0,2 százalékkal csökkent, míg a DAX ugyanennyivel nőtt. A francia CAC egytized százalékos emelkedést tudott felmutatni a nyitást követően. A Nestle a kezdeti gyengülés után enyhe emelkedést mutat, annak ellenére, hogy az elemzői várakozásokhoz képest elmaradt a vállalat nyeresége, azonban az ING papírokat semmi sem mentette meg: több mint 7 százalékos mínuszban kezdték a napot, miután a várakozásoktól elmaradt a cég gyorsjelentése. A növekedést, többek között, az E.On több mint 2,5 százalékos növekedése táplálta. A szintén jelentő BHP Billiton részvényei 1,3 százalékkal gyengültek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!