Vegyes napja volt a forintnak

Vegyesen változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben. Az euróval és a svájci frankkal szemben erősödött, a dollárral szemben pedig gyengült.
Napi.hu, 2016. december 6. kedd, 20:12
Fotó: Napi.hu

Az euró/forint kurzusa 313,03 és 314,60 forintos sávban mozgott, estére 313,11 forintnál járt a devizapár jegyzése, ami 0,2 százalékos erősödésnek felel meg az előző napi késő délutáni szintekhez képest. A svájci frankkal szemben hasonló mértékű erősödést követően 289,09 forintnál járt este az árfolyam. A dollárral szemben hasonló mértékű gyengülést produkált a magyar fizetőeszköz, a zöldhasúért az esti órákban 292,30 forintot kellett adni. Kedden a dollár erősödött az euróval szemben, az euróárfolyam 1,0712 dollárnál mozgott este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK