Vegyes napja volt a forintnak

A magyar deviza vegyesen teljesített hétfőn. Az euróval és a svájci frankkal szemben enyhén gyengült, míg a dollárral szemben erősödött.
Szabó Zsuzsanna, 2017. január 23. hétfő, 19:20
Fotó: Napi.hu

Az euró árfolyama hétfő estére 310,18 forintnál ingadozott, ami 0,2 százalékkal jelent magasabb szintet a péntekihez képest. Svájci frankkal szemben szintén kissé gyengült a magyar fizetőeszköz, este 289 forintnál járt az alpesi deviza jegyzése. A dollárt 288,93 forinton jegyezték, ami viszont 0,1 százalékkal jelent erősebb szinten a péntek késő délutáninál.

Napközben a dollár 0,3 százalékkal gyengült az euróval szemben, a közös deviza jegyzése 1,0732 dollárnál járt este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK