Vegyes napja volt a forintnak

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon kedden: az euróhoz és a svájci frankhoz képest gyengült, míg a dollárral és a japán jennel szemben erősödött.
Szabó Zsuzsanna, 2017. május 16. kedd, 20:02
Fotó: Pixabay

Este nyolc óra körül az euró 309,28 forinton, a dollár 278,93 forinton, a svájci frank 282,81 forinton, a japán jen pedig 2,4655 forinton forgott.

Az előző napi késő délutáni szintekhez képest az euró és a svájci frank 0,1 százalékkal gyengült míg a dollárral szemben 0,9, a jennek szemben pedig 0,3 százalékkal erősödött kedden.

A dollár 1 százalékot gyengült az euróval szemben, kedden este 1,1089 dollárt kértek egy euróért a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK