Vegyes nyitás Európában

Vegyesen alakultak csütörtökön közvetlenül nyitás után a főbb európai részvényindexek.
MTI, 2016. augusztus 11. csütörtök, 09:09
Fotó: Reuters

A londoni értéktőzsde elsődleges mutatója, a FTSE-100 nagyjából 30 ponttal, 0,40 százalékkal csökkent, Frankfurtban a DAX-30 index 49 pontos, 0,45 százalékos emelkedéssel indította a napot. Párizsban a CAC-40 mutató 20 ponttal, 0,45 százalékkal nőtt.

Szerdán vegyesen zártak az indexek. A londoni FTSE 0,22 százalékot erősödött. A frankfurti DAX-index nem egészen 0,40 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,36 százalékkal csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK