Vegyes nyitás New Yorkban

Vegyesen alakuló indexekkel indult a kereskedés csütörtökön a New York-i tőzsdéken, a piacok attól tartanak, hogy a jegybank a vártnál hamarabb hozzáfog a kamatcsökkentéshez.
MTI-Eco, 2014. október 30. csütörtök, 14:55

A 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,45 százalékkal emelkedett, az S&P 500 viszont 0,08 százalékkal, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója viszont 0,36 százalékkal csökkent a nyitást követő percekben.

Szerdán csökkentek a főbb New York-i tőzsdeindexek.

A DJIA 0,19 százalékkal, a S&P 500 0,14 százalékkal, a Nasdaq Composite pedig 0,33 százalékkal ment lejjebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK