Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Csütörtökön a londoni footsie 0,07 százalékkal, a párizsi CAC 40 0,24 százalékkal került lejjebb, Frankfurt azonban nyereséggel zárt az előző napi nagy esés után: a DAX 0,24 százalékot tudott erősödni. Londonban a biztosítói papírok rosszul szerepeltek, az olajipariak erősödtek. A British Telecom részvényei is okot adtak a befektetői örömre: a friss vállalati adatoknak köszönhetően a távközlési cég papírja 8,1 százalékkal emelkedett. Számottevően süllyedt viszont a SABMiller, az International Power, a Royal Sun, a Cadbury 2,2 és a GUS árfolyama. Frankfurtban két autóipari részvény húzta felfelé a mutatót. A BMW és a Daimler jelentpsen erősödött. Gyengültek a pénzügyi papírok, a nap vesztese a Lufthansa volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!