Vegyes zárás Európában

Vegyes képet mutattak az európai tőzsdeindexek kedden.
NAPI, 2011. május 3. kedd, 18:15
Fotó:

Vegyes napot zártak a fő európai részvényindexek: amíg a londoni FTSE 0,2 százalékos emelkedéssel nyugtázta a keddi kereskedést, a párizsi CAC 40 0,3, a frankfurti DAX pedig 0,4 százalékkal múlta alul hétfői záróértékét.

Alapvetően a profitrealizálás miatt csökkentek a részvényárfolyamok, de olyan egyedi hírek is közrejátszottak, mint a Deutsche Bank ellen indított amerikai eljárás és a német autógyárak is gyengén teljesítettek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK