Az eurót a kora reggeli 349,81 forint után este hat órakor 349,71 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 296,12 forintról 295,76 forintra csökkent estére, a svájci franké viszont emelkedett, kora reggel 321,20 forinton, este hatkor pedig 321,72 forinton állt.

A szeptemberi kezdőárfolyamához képest a forint 0,3 százalékkal gyengült az euróval és 0,2 százalékkal a dollárral szemben, a svájci frankkal szemben viszont 0,3 százalékkal erősödött.

Kedd esti árfolyamán a forint az év eleje óta 3,6 százalékkal erősödött az euróval, 0,4 százalékkal a dollárral és 4,1 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!