A 3 hónapos lejárat 5, a 6 hónapos 8 bázisponttal emelkedett, míg a 12 hóapos változatlan maradt. Így a diszkont kincstárjegyek esetében 5,73-5,97 százalékos hozamot lehetett elérni. Az éven túliaknál viszont egyértelműen csökkentek a hozamok 5-11 bázisponttal. A legtöbbet az ötéves lejárat értéke esett vissza, míg a legtöbb hozamot a 15 éves fizette 7,53 százalékkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!