A forint az euróval és a svájci frankkal szemben gyengült, a dollárral szemben viszont szerény erősödést ért el - írta az MTI.

Az euró jegyzése a csütörtök esti 305,42 forintról 305,74 forintra, a svájci franké 269,66 forintról 270,44 forintra emelkedett péntek reggel nyolc órára. A dollárt a csütörtök esti 259,94 forint után péntek reggel 259,84 forinton jegyezték.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!