Vegyesen nyitott Nyugat-Európa

Vegyes indexekkel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon - írja az MTI.
Szász Péter, 2018. szeptember 3. hétfő, 09:17
Fotó: Shutterstock

A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,10 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index pedig 0,06 százalék csökkenéssel kezdte a hétfői kereskedést.

Londonban 0,27 százalékkal emelkedett nyitáskor az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index viszont 0,21 százalékkal, a párizsi CAC-40 pedig 0,12 százalékkal csökkent. Madridban 0,13 százalékkal csökkent, Milánóban 0,12 százalékkal emelkedett a tőzsdeindex a hétfői kezdéskor.

A kép forrása: Shutterstock.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK