Vegyesen alakult a forintárfolyam

Vegyesen alakult a forintárfolyam szerdán a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. Az euró és a dollár jegyzése alig változott forintban, a svájci franké viszonylag nagyot csökkent - írja az MTI.
Szász Péter, 2018. március 7. szerda, 20:30
Fotó: Napi.hu

Az eurót a kora reggeli 312,79 forint után 312,34 forinton jegyezték szerda este hét órakor, a dollárt pedig 251,80 forint után 251,88 forinton.

A forint a svájci frankkal szemben 0,68 százalékkal erősödött, a frank jegyzése a kora reggeli 268,72 forintról estére 266,88 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK