Keresik az irányt a főbb amerikai indexek a nyitás után közel fél órával: a Mcdonald's vártnál rosszabb negyedéve a cég mellett a Dow Jones ipari átlagát is a negatív tartományba lökte, mégpedig 0,1 százalékkal, míg az S&P-500 0,02 százalékos mínuszához a Yahoo 3 százalékos mélyrepülése kellett. Egyedül a Nasdaq áll pluszban, de a 0,07 százalékos teljesítmény inkább stagnálásnak felel meg.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!