S&P500

Bár a pénteki kereskedés második felében ismét felfelé kapaszkodott az S&P500: az elmúlt héten azonban megtorpanni látszott az index emelkedése. Az árfolyam egyelőre a korábbi történelmi csúcs felett tartózkodik, azonban a héten a vállalati gyorsjelentések mellett a Fed kamatdöntése-, valamint a pénteki átfogó munkaerőpiaci adatközlések lehetnek kiemelten piacmozgató hatásúak.

Rövid távon az első fontos támaszt továbbra is az 1670 jelenthetné az index számára, azonban az elmúlt hét átmeneti bizonytalanságát követően technikailag továbbra is jó esély kínálkozik a vevők számára, így a jelenlegi szintekről ismét felfelé mozdulva el az 1700-as szint jelenthet kiemelt ellenállást a későbbiekben.


A technikai elemzés teljes szövege az alábbi linkre kattintva érhető el.
Ha részvényindexekkel vagy devizapárokkal kereskedne; esetleg további kérdése
lenne: a jobb oldali mező kitöltését követően, a feliratkozásra
kattintva munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!