Vegyesen indult a nap

Mínuszban indított a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe szerda reggel.
Napi.hu, 2014. szeptember 10. szerda, 09:12
Fotó: Napi.hu

A BUX 0,5 százalékos eséssel indította a napot, a részvényindex 18 578 pontnál állt délelőtt negyed 10 körül. A vezető részvények közül ekkor csak a Mol emelkedett, a többi délnek fordult. Az olajipari vállalat papírjai 0,7 százalékos emelkedéssel 12 140 forintnál jártak. Az OTP árfolyama 1,4 százalékkal esett, a részvények 4380 forinton forogtak. A Richter papírjai 0,7 százalékos mínusszal 4091 forintra estek, míg a Magyar Telekom árfolyama 0,5 százalékkal járt a keddi záróérték alatt, a papírok 380 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK