Vegyesen indult a nap a forintpiacon

Vegyesen indult a forint napja, az euróval és a svájci frankkal szemebn gyenült, a dollárral szemebn erősödött a magyar deviza.
Szabó Zsuzsanna, 2017. május 2. kedd, 10:42
Fotó: Napi.hu

Kedd délelőtt fél 11 után néhány perccel az eurót 312,13 forinton jegyezték, ami 0,1 százalékos gyengülésnek felel meg a pénteki szintekhez képest.

A svájci frankkal szemben hasonló mértékű gyengülést követően 287,64 forintnál járt a devizapár kurzusa.

A dollárral szemben viszont hasonló mértékű erősödést lehetett látni a délelőtti órákban: a zöldhasúért 286,02 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon.

Eközben a dollár 0,2 százalékot gyengült az euróval szemben, a devizapár kurzusa 1,0915-nél járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK