Vegyesen indult a nap Budapesten

A nyitást követően délelőtt 10 órára a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe már a veszteséges zónát is megjárta.
Napi.hu, 2015. március 11. szerda, 10:23
Fotó: Reuters

A BUX 10 óra után pár perccel csak minimálisan lebegett a keddi zárószint felett, 0,2 százalékos pluszban volt 18 414 pontnál. A vezető részvények vegyesen mozogtak: a Mol és a Richter emelkedett, a Magyar Telekom stagnált, az OTP pedig esett.

A Mol 0,2 százalékos emelkedéssel 11 895 forinton forgott, a Richter 0,4 százalékos erősödés után 3740 forintot ért. A Magyar Telekom 0,3 százalékkal járt a keddi záróértéke felett, azaz 393 forintot értek a részvények, míg az OTP a kezdeti mínuszok ledolgozása után a keddi 4585 forintos szintjénél állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK