Vegyesen kezdtek az indexek New Yorkban

A hétfői rekordzárás után vegyes indexekkel indult a kereskedés kedden az amerikai értékpapírpiacokon - írja az MTI.
Szász Péter, 2017. november 7. kedd, 15:56
Fotó: Pixabay

New Yorkban a DJIA-30 index 0,09 százalék, az S&P-500 index 0,06 százalék emelkedést mutatott kezdéskor, a Nasdaq Composite index 0,01 százalékkal csökkent.

A piacok az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed elnökének, Janet Yellennek egy várható nyilatkozata mellett a negyedéves vállalati eredmény-beszámoló szezon közleményeire figyelnek majd elsősorban.

Az olajár kissé lefelé korrigált az előző nap elért két és fél éves csúcshoz képest. A Brent 0,54 százalékkal, 63,92 dollárra, a WTI 0,33 százalékkal, 57,16 dollárra csökkent hordónként.

Az arany ára 0,11 százalékkal, 1280,18 dollárra csökken unciánként, a dollár erősödött, az eurót 0,27 százalékkal jegyezték gyengébben, 1,1579 dolláron.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK