Tokióban a Nikkei a napközben elszenvedett veszteségek után a kereskedés végére pluszba lendült, és 0,2 százalékos erősödéssel 9811,66 ponton végzett. A szöuli Kospi 0,11 százalékos gyengüléssel fejezte be a kereskedést, a hongkongi Hang Seng 0,6 százalékkal, a sanghaji összetett mutató 1,3 százalékkal esett. Az amerikai határidős indexek felfelé indultak szerda reggel: a DJIA 0,20 százalékkal, az S&P500 0,3 százalékkal, a Nasdaq szintén 0,3 százalékkal erősödött. igaz kedden a DJIA 1,6 százalékos, az S&P500 is 1,6 százalékos, míg a Nasdaq 1,8 százalékos csökkenéssel zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!