Vegyesen változak a hozamok

NAPI, 2013. március 18. hétfő, 15:28
Fotó: Napi.hu

Vegyesen változtak a referenciahozamok az állampapírok másodlagos piacán hétfőn. A benchmarkok 1-6 bázisponttal módosultak, emelkedésre és csökkenésre egyaránt volt példa. A változásokkal a hozamok 4,71 és 6,66 százalék között szóródnak - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

szkiita, 2013.03.18 15:31

Matolcsy miatt! A Fidesz miatt! ...ugye?...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html