A rövid oldalon egyöntetű, 3-10 bázispontos hozamcsökkenés volt, aminek eredményeképpen a háromhónapos lejárat esetében a benchmark 5 százalék alá süllyedt. Éven túl mindössze az ötéves referenciahozam mérséklődött - az is mindössze 2 bázisponttal - míg a többi esetben 1-5 bázisponttal emelkedett a referenciaátlag, amely így 4,97 és 6,92 százalék között szóródik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!