Vegyesen zárt Ázsia

Vegyesen zártak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán, a még nyitva tartó térségbeli börzék viszont mind mínuszban álltak.
Szepesi Anita, 2018. május 2. szerda, 09:15
Fotó: Reuters

A tokiói börze, amely a térség irányadó tőzsdéje, szerdán 0,19 százalék gyengüléssel, 22 465 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX index 0,15 százalék mínuszban zárt - írta az MTI.

A már szintén bezárt tőzsdék közül például az ausztrál 0,58 százalékkal erősödött, a tajvani börze viszont 0,37 százalékkal gyengült.

A még nyitva tartó hongkongi tőzsde fő mutatója 0,37 százalékos, a sanghaji 0,21 százalékos, a szöuli pedig 0,39 százalékos mínuszban áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK