Vegyesen zárt Európa

Bár a gyenge német ZEW-index miatt gyengültek a reggel emelkedéssel nyitó főbb európai tőzsdeindexek, ám az Amerikában kialakult vevői nyomás javított a helyzeten, ismét megindultak a mutatók. Végül a frankfurti DAX 0,4, a párizsi CAC 0,5 százalékos többletet ért el, londoni index azonban nem tudott pluszba kerülni, a Footsie 0,2 százalékos süllyedés után 5902 ponton végzett.
NAPI Online, 2006. augusztus 22. kedd, 18:55
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK