Egyelőre nincs jelentősebb hatással a magyar részvényekre, hogy Bin Laden megölésének hírére optimizmus uralkodott el a világ tőzsdéin. Az OTP 6400 forint alatt készül nyitni, a Mol indikatív ára pedig 24600 néhány perccel a kereskedés kezdete előtt.

Az olaj péntekhez képest lefelé mozdult, így ez nem fogja támogatni a Mol árfolyamát.

Az OTP ma is tovább küzdhet a 6400-es szinttel, az elmúlt napok azt mutatják, hogy ez nem fog menni, bár egyelőre nehéz megítélni, hogy a világan zajló nagy örömködés mit hoz ki belőle - fogalmazott az üzletkötő.

Varjú figyelmeztetett, hogy akár újra növekedhet is a terrorveszélytől való félelem a világban, így nem biztos, hogy a mostani jó hangulat tartós lesz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!