Venni kell ha esni kezd

Bár a nemzetközi piacok átmenetileg megtorpantak ma reggelre, azonban ez csak a nagy emelkedés korrekciójának tekinthető. Ah komoly fundamentális ok nélkül esni kezdenénk, az ma jó vételi lehetőséget jelentene a BÉT-en.
NAPI, 2011. október 25. kedd, 08:51
Fotó: Napi.hu

Nincs jel arra, hogy komolyan elromlott volna a hangulat a nemzetközi piacokon - mondta Varjú Péter, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője a Napi Gazdaságnak. Stagnálás körüli szinten nyithat a BUX, a nemzetközi piacokon tapasztalható megtorpanás, enyhe negatív korrekció természetes jelenség az elmúlt napok emelkedése után. Pozitív napra számít a szakember, azonban ha nap közben mégis esés bontakozna ki komolyabb fundamentális ok nélkül, akkor az jó vételi lehetőséget jelenthetne a felfelé trendben - mondta a szakember.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Lou, 2011.10.25 10:35

Valahogy mégis úgy tűnik, hogy az járt jól, aki pár hete minden hozzáértő intése ellenére "belenyúlt a hulló késbe" és jól bevásárolt. (pl 2700 körüli otp)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html