Veszélyben a Synergon éves tervei

A Synergon éves terveinek teljesülését is veszélyezteti, hogy rossz pillanatban, augusztus elején nyitott határidős vételi pozíciókat saját részvényeire.
NAPI Online, 2007. november 27. kedd, 08:37
Fotó:

Az általános tőzsdei zuhanás ugyanis nem hagyta érintetlenül az informatikai cég papírját: az azonnali kurzus a szeptemberi csúcshoz képest 15 százalékkal esett, és ennek következtében 160 millió forintot bukott a cég. A Synergon idén 15 milliárdos árbevétel mellett százmillió forintos üzemi eredményt vár. Mivel szeptember végén 150 milliós mínuszt mutatott a mérleg, ennek teljesítéséhez igencsak rá kell kapcsolni, de a cél elérése nem lehetetlen, mivel az informatikában az utolsó negyedév szokott a legerősebb lenni - írja a Napi Gazdaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK