Veszteségben szenved Budapest

A reggeli órákban eséssel indított a Budapesti Értéktőzsde, a BUX a kezdeti mínuszokból ugyan faragott le, de még így is 0,8 százalékos veszteségben, 17 792 ponton állt 11 óra körül.
Napi.hu, 2015. február 11. szerda, 11:04
Fotó: Reuters

Az összes blue chip esett. A Mol 0,4 százalékkal állt az előző napi záróértéke alatt, ami 11 845 forintos árfolyamot jelent. Az OTP részvényei 4272 forintot értek, ez 0,4 százalékkal alacsonyabb érték az előző napi zárónál. A Magyar Telekom 1,1 százalékkal esett, részvényei 370 forintot értek, míg a Richter-részvények 1,8 százalékos zuhanással 3720 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK