Veszteségek Ázsiában - Sanghaj beszakadt

Pénteken elszakadt a cérna a kínai Shanghai Composite-nál, így az index 5,4 százalékot zuhant, míg a japán Nikkei 1,4, az ausztrál S&P ASX 200 0,8 százalékkal került lejjebb.
portfolio.hu, 2010. november 12. péntek, 08:28
Fotó:

A kínai piac jelentős esését a kamatemelés körüli spekulációk fűtötték, továbbá az sem kedvező, hogy az amerikai határidős indexek fontos szintek alá kerülve 1 százalék körüli mínuszt mutatnak.

További részleteket itt olvashat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK