Veszteséges lett a JP Morgan

A JP Morgan 0,4 milliárd dolláros veszteségről adott számot a harmadik negyedévben.
portfolio.hu, 2013. október 11. péntek, 13:23
Fotó: Napi.hu

A mínusz 0,17 dolláros negatív EPS egyszeri tételek nélkül 1,42 dollárt tesz ki. Az elemzői várakozás az egyszeri tételek nélkül 1,29 dollár volt.

A JP Morgan az idei harmadik negyedévben 0,4 milliárd dolláros nettó veszteséget ért el. A -0,17 dolláros egy részvényre jutó eredmény az egyszeri tételek nélkül 1,42 dollárt tesz ki, ami viszont a várt 1,29 dolláros EPS-t is meghaladja. Egyszeri tételektől tisztítva a nettó nyeresége 5,8 milliárd dollár. A bank bevétele a várttól kis mértékben marad el, összesen 23,9 milliárd dollár.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK